Löjligt

29 Jan

Ibland känns saker så löjligt härliga, löjligt bra och löjligt enkla. Den här lördagen började med ett sådant pass. Det var löjligt många deltagare på mitt tidiga morgonpass – otroligt roligt! Gör det till en vana! Efter det passet var jag sjukt taggad och stack in på gymmet för att köra några axelövningar. Det slutade med ett 45 minuters tungt härligt pass. Jag lyfte löjligt tungt, det sved som bara den i musklerna och jag log och stånkade sådär löjligt. (Ja till och med så en kille kom fram till mig och frågade om jag nån gång tränat så hårt att jag tuppat av. Undrar om han var lite rädd för att bli den som fick ta emot mig om jag skulle trilla ihop?)

Efter passen stack jag hem och sen åkte hela familjen iväg på lilla A´s innebandy Cup. Maken som även är tränare åt killarna var löjligt snygg och lilla N skötte sig löjligt bra. Ja ni ser – allt är fantastiskt löjligt idag. Och jag är supernöjd med det. Efter alla matcher var slutspelade orkade jag inte laga mat så vi drog till Donken och sen vidare till affären för att köpa lördagsgodis. Nu dolar vi alla på i mjukiskläder och bara njuter. Löjligt härlig lördag!

Ja just. Jag hyrde två filmer också. Och så har vi chips. Två påsar. Och choklad. Två kakor. Ja ni ser – alla goda ting är två. Och räknar vi in min gobit till man så är de såklart tre. Alla goda ting är två och tre. Och löjliga.

Imorn är det softning. Kanske sticker jag iväg en sväng själv till Spa. För ett träningspass och sen en stund i varma källorna och en stund med en bok. Kanske.. Men först ska jag njuta löjligt mycket av lördagen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: