Nytändning? Ny smekmånad?

28 Jun

Går det att fixa? Jag behöver verkligen det känner jag. Ingen omstart men en nytändning. Jag gör det jag ska och äter det jag bör men mycket mer än så är det inte. Jag skulle vilja banka in lite entusiasm, lite mer känsla, lite mer pepp och energi. Hur gör man? Det är inte direkt så att jag känner mig omotiverad, nejdå, men inte tillräckligt motiverad för att njuta av varje sekund och jubla över min livsstil just nu.

Jag vet ju mycket väl att jag mår bäst av att träna regelbundet, mina promenader, löpturer och gymträningen. Jag måst ju så jäkla bra! Toppa den otroligt goda maten jag äter och allt är prima. Men varför känns det inte så? Vad är det jag saknar? Man skulle ju kunna dra till med ätardagar. Men bara ordet ätardagar får mig att känna baksmällan komma smygandes. Ätardagar funkar inte för mig. Min kropp är inte van med en massa skit och jag får hjärtklappning och mår illa. Hur kul är det? Nada, niente och inte alls. Så Ätardagar går bort, fetbort! Däremot är det ju mysigt att kunna unna sig nånting nångång. Frågan är bara när och hur mycket?

Saknar jag en träningskompis som kan peppa mig, skrika åt mig och torka tårar? Eller varför känns det såhär?

Är det möjligt med en ny smekmånad, att få det som det kändes när man var taggad som tusan, det fanns inget man hellre ville göra än att kasta sig i spåret, gå till gymmet och det sista man tänkte på var chips. Snälla, kan det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: