Faboulus – Fantastic- och skittrevligt!

25 Jun

Orden i rubriken speglar min gårdag.

Jag gick upp tidigt för min morgonpromenix, sen fixa till mig och halvåt min frukost. (Av nån konstig anledning så var jag faktiskt nervös igår). Sen cyklade jag iväg till ”honom”, fick mitt resultat och cyklade vidare till gymmet. Där körde jag ben, som jag faktiskt känner av idag så passet var kanske inte riktigt sååå dåligt som jag först tyckte. Sen en prottedrink, banan och på cykeln _igen_ för att åka till affären.

Köpte ingredienser till våfflor och diverse andra saker. Sen blev det hem och grädda våfflor. Mums så gott det var! 3 våfflor med glass och jordgubbar klämde jag i mig. (Sonen åt dock 4-5!! stycken, förstår inte hur han orkade)

Efter lunchen kom barnvakten och jag och maken stack iväg med lite kompisar och körde frisbeegolf. Sååå kul men jag var sååå dålig. Nu måste jag ialla fall beställa egna discar. Vad sägs om pärlemorsrosa med glitter? :O Efter golfen tog vi en fika, kaffe och macka för min del, maken tog pecannötspaj med grädde.

Jag kände redan då att jag var aningens ”sockerchockad” av våfflorna och kroppen skrek efter kött. 🙂

När vi kom hem satte jag en pizzadeg och så knäckte vi en öl. Gott! Det var superlängesen jag drack öl. Maten blev kanon och vi rundade av med en mini magnum mahya. Sist jag smakade dem så var de godare än igår, kanske är det det mentala som spelar ett spratt? Vi satt hela familjen och kikade på Allsångspremiären, det luktar pensionär, jag vet. 😉 Men mysigt som tusan, pensionär eller ej.

När kidsen lagt sig la vi oss och kikade på en film. Till det en näve naturgodis (fick inte i mig så mycket för jag var MÄTT) och massa coca cola zero. Sen somnade jag gott!

Dagen kunde inte på något sätt blivit bättre!

Idag har jag träningsvärk och känner mig lite trött. Får nog ta med ungarna ut och promenixa en sväng under dagen. Och så måste jag planera lite mat då min pappa kommer i helgen.

Ha en underbar dag!

Annonser

2 svar to “Faboulus – Fantastic- och skittrevligt!”

  1. Edgren juni 25, 2008 den 9:44 f m #

    Fin blogg. Hur många gånger i veckan tränar du??? jag tränar men det är bara hemma. Har tränings dvd jag kör till och hopp rep *skratt*

  2. missnenya juni 25, 2008 den 10:04 f m #

    Tack! Jag kör styrka 3 ggr i veckan, delar kroppen på tre. Sen kör jag nån form av cardio träning mellan 5-7 dagar.

    Härligt jobbat! Morgonpromenixer är verkligen att rekomendera om du vill utöka. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: